Mitä asiakkaamme sanovat

reference image

Blue Nose kokemuksia 25 vuoden ajalta

Blue Nose risteily Turun saaristossa tarjoaa mitä parhaimmat olosuhteet onnistuneen tapahtuman järjestämiseksi.  Olen ollut mukana kymmenissä risteilyissä sekä isäntänä että asiakkaana yli 25 vuoden aikana. Blue Nosen kannelle noustessa aika ikään kuin pysähtyy ja idyllisen troolarin leppoisa tunnelma saa ihmiset heti hyvälle mielelle.

Risteilyn ohjelman voi suunnitella aina vieraiden ja aikataulun mukaisesti.  Nopeimmillaan risteilylle voi lähteä, vaikka vain poikkeamaan Naantalissa tai sitten pidemmän kaavan mukaisesti koko päivän retkelle Gullgronan saaristoon, joka on aina takuuvarma kohde upeine saarineen.

Päivän aikana aluksen miehistö varmistaa vieraiden viihtyvyyden kattamalla perinteisen saaristolaismenun, joko aluksen alasalonkiin tai kallioluodolle.

Kaunis ilma tietysti kruunaa risteilyn mutta kovemmassakin kelissä risteily onnistuu mainiosti mukavien sisätilojen ansiosta.

Voin lämpimästi suositella risteilyjä on kyseessä sitten asiakastapahtuma, henkilöstötilaisuus tai kaveriporukan tapaaminen. Risteilyjä kannattaa suunnitella rohkeasti kippari Antin kanssa, joka tuntee saariston ja sen tarjoamat mahdollisuudet enemmän kuin hyvin vuosikymmenten seilaamisen kokemuksella.


Jukka Vornanen

Tilaa risteily nyt

Nosta ankkuri ja lähde nauttimaan saaristosta! Koe ikimuistoinen päivä merillä erinomaisten tarjoiluiden kera. Ota yhteyttä, niin sovitaan tarkat puitteet risteilyllesi.