Menut risteilyillä

First fold image
Two columns image

Ruokailu on tärkeä, jopa tärkein osa risteilyä.

Ruoka tarjoillaan kauniisti katettuna seisovasta pöydästä aluksen alasalongissa, kauniina päivänä voidaan kattaa myös kannelle tai rantakallioille. Menuvaihtoehtoja on useita, voitte myös suunnitella oman menun risteilyllenne. Suosituiun menu on saaristolaispöytämme jossa on tarjolla alkupalaksi runsaasti salaatteja ja kalaa eri muodoissa. Pääruoaksi on grillattua lihaa. Lyhyemmille risteilyille on hyvä vaihtoehto kermaisa lohikeitto tai viileän sään menu. Jälkiruoka nautitaan usein myötätuulessa paluumatkan aikana.

menu-image-0

55 eur/ henkilö + alv 14%

Blue Nose saaristolaispöytä

  • Saapuessa: silakkaa, silliä, savukalaa, graavikalaa
    ruokaisa salaatti, vihanneksia
    tomaatti- juustosalaatti
  • Alkuruoka: uudet perunat, lihapullia
    tummaa leipää ja voita
  • Pääruoka: grillattua lihaa tai pata ja riisi
    vihreää salaattia, patonkia
  • Jälkiruoka: marjapiiras ja vaniljakastike tai kakku
    kahvi tai tee
menu-image-1

30 eur/ henkilö + alv 14%

Viileän sään menu

  • Alkuun: sienipiirakkaa, leipäjuustoa
    vihersalaattia
  • Pääruoka: Kalakeittoa, ruisnappeja ja levitettä
    lihapataa tai grillipihvit
  • Jälkiruoka: marjapiirakka ja kahvi
menu-image-2

19 eur/ henkilö + alv 14%

Lyhyen risteilyn menu

  • Pääruoka: Kermainen lohikeitto
    ruisleipää ja levitettä
  • Jälkiruoka: marjapiiras