page image

Risteilytiedote

Kuumat kalliot, lämmin vesi ja herkullista ruokaa!

Aina välillä meiltä kysytään mitä Blue Nose- risteilyillä päivän aikana tehdään kun ne ovat vuodesta toiseen niin suosittuja. Ehkä se tuossa otsikossa onkin jo kiteytettynä, toki siihen voi hyvin lisätä vielä huikean hyvän palvelun, mukavan seuran ja unohtumattomat saaristomaisemat.

Ensi kesän risteilyt alkavat vapun aikoihin ja päättyvät marraskuussa, kaikki ajat ovat saaristossa hienoja. Keväällä on pesiviä haahkoja, kesällä lämmintä, syksyllä huikean rauhallista.

Ajatuksemme on että risteilemme Turun Saaristossa touko- kesä ja heinäkuussa, elo – syyskuussa risteillään Helsingissä.

Hinnat vaihtelevat kysynnän mukaan, aivan kuten lentolipuissa. Kannattaa pyytää risteilytarjous sivulta bluenose.fi löytyvällä tilauslomakkeella.

Kun pyydät tarjouksen risteilystä voit kysyä tiettyä reittiä tai pyytää ehdotusamme kohteeksi. Blue Nosen tavaramerkki on vuodesta 1974 alkaen ollut luonnonsatamat, joita kippareillamme on tiedossa useita.Myös saunakohteita ja tutustumiskohteita on monia tosi kivoja. Kippareina kesällä 2023 toimivat Antti ja Jari.

Kesätyöhaku kansihenkilöstölle on avattu: Edustusveneen kansihenkilökunta - Blue Nose-risteilyt OY - Työpaikat - Duunitori

Tervetuloa risteilyille, saaristo odottaa!